Forretningsbetingelser

E-mail: erhverv@aarstiderne.com

Website: engros.aarstiderne.com

Aktieselskab - CVR: 12542976

Vores salgs- og leveringsbetingelser kan downloades her.  

Telefontider i Kundeservice

Alle hverdage 8.00-15.00 på telefon: 70 26 00 32

Handel med Aarstiderne Engros

Bestilling af varer fra Aarstiderne Engros A/S foretages via hjemmesiden www.engros.aarstiderne.com. For at kunne handle hos Aarstiderne Engros A/S er det nødvendigt, at virksomheden der skal faktureres, er oprettet og godkendt som kunde hos Aarstiderne Engros A/S. Kundeoprettelse sker via hjemmesiden www.engros.aarstiderne.com

Så snart din virksomhed er godkendt som kunde, modtager du en bekræftelse og et password, hvorefter bestilling af varer kan foretages. Godkendelsesproceduren afvikles normalt indenfor 24 timer.

Bestilling, levering og ændring af ordrer

Bestilling af varer foretages pr. web inden kl. 17.00 dagen før levering. Bestilles der varer til levering mandag er deadline søndag kl. 15.00.

Det er vigtigt, at der vælges leveringsdato inden bestilling af varer. Der kan foretages ændringer i afgivne ordrer, indtil ordren er markeret som lukket. Lukning af ordrer påbegyndes kl. 14.00 dagen før den valgte leveringsdato. Der kan bestilles varer i op til 6 hverdage før leveringsdagen. 

Levering

Levering af varer er som udgangspunkt ved vareindleveringen til køkkenet. Leveringen er gratis, når din ordre udgør et køb over kr. 2000,- Såfremt en ordre udgør et køb under kr. 2.000,00 pålægges ordren et leveringsgebyr på kr. 300,00, til dækning af transportomkostninger. Minumumsbestilling udgør kr. 1000,00.

Leveringsområde og leveringstid

Vi leverer som udgangspunkt på alle hverdage i hele Danmark (dog ikke på ikke-brofaste øer). Ved ordreafgivelsen er det muligt at anføre et 3 timers leveringsinterval, som Aarstiderne Engros A/S i videst muligt omfang bestræber sig på at imødekomme. Såfremt der ikke er personale tilstede hos den bestillende virksomhed i det valgte leveringsinterval, kan Aarstiderne Engros A/S’ leveringspersonale udstyres med nøgler/adgangskort til aftalte leveringssted. 

Emballage

Varer fra Aarstiderne Engros A/S bliver leveret på paller og i EPS-returkasser. Både paller og plastkasser er returemballage. EPS-returkasser og paller faktureres på hver ordre med hhv. kr. 28,75 pr. kasse og kr. 70,00 pr. palle. Regnskabet for returemballage varetages af Aarstiderne Engros A/S og føres på grundlag af retursedler.

Varer 

Varerne bedes tjekket ved modtagelse – eventuelle fejl og mangler skal meddeles os senest dagen efter modtagelse.

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser er løbende uge + 14 dage.

- -