Søg i alle produktkategorier

Balsamisk æbleeddike 12x250 ml

Balsamisk æbleeddike fra Côteaux Nantais
Beskrivelse
Balsamisk æbleeddike 12x250 ml

Fremstillet på en reduktion af æblejuice blandet og lagret med æblecidereddike. Den koncentrerede æblereduktion giver eddiken en ren frugtsødme og en viskøs konsistens.

Anvendelse 

Den tyktflydende balsamiske eddike er velegnet til at dryppe over tomatsalaten, en skål med bitre grønne salatblade eller grillet grønt, kød og fisk. Den kan også anvendes til at smage dressinger, marinader og saucer til, eller vendes med lidt god olivenolie og bruges som dip til brød.

Om producenten

I det smukke vestlige Frankrig, tæt på Nantes, ligger Côteaux Nantais-plantagen. Côteaux Nantais har over 40 års erfaring med at avle og høste økologisk frugt.

De økologiske juicer og frugteddiker fra Côteaux Nantais er produceret med gamle, stolte traditioner og ny teknologi for at skabe det bedste resultat. Plantagens træer gødes med Côteaux Nantais’ egen humus, der gør smagen af æblerne rigere og sødere.

De solmodne frugter håndplukkes, hvorefter frugten presses i en særlig proces, der holder saft og skaller adskilt. Alt sammen for at sikre den gode smag og høje kvalitet.

- -