Aarstiderne Engros
Aarstiderne engros

Forretningsbetingelser for Aarstiderne Engros A/S  

Aarstiderne Engros A/S                     
Barritskovvej 34,
7150 Barrit                                             

e-mail: erhverv@aarstiderne.com
web: http://engros.aarstiderne.com   

Aktieselskab - CVR-nummer: 25 60 45 55 

Telefontider i Kundeservice

Alle hverdage 8.00-15.00 på tel.: 70 26 00 32
 
Handel med Aarstiderne Engros A/S

Bestilling af varer fra Aarstiderne Engros A/S foretages via hjemmesiden www.engros.aarstiderne.com For at kunne handle hos Aarstiderne Engros A/S er det nødvendigt, at virksomheden, der skal faktureres, er oprettet og godkendt som kunde hos Aarstiderne Engros A/S. Kundeoprettelse sker via hjemmesiden www.engros.aarstiderne.com
 
Så snart din virksomhed er godkendt som kunde, modtager du en bekræftelse og et password, hvorefter bestilling af varer kan foretages. Godkendelsesproceduren afvikles normalt indenfor 24 timer.
 
Bestilling, levering og ændring af ordrer
 

Bestilling af varer foretages pr. WEB inden kl. 17.00 dagen før levering. Bestilles der varer til levering mandag er deadline søndag kl. 15.00.


Det er vigtigt at der vælges leveringsdato inden bestilling af varer. Der kan foretages ændringer i afgivne ordrer, indtil ordren er markeret som lukket. Lukning af ordrer påbegyndes kl. 14.00 dagen før valgt leveringsdato. Der kan bestilles varer i op til 6 hverdage før leveringsdatoen.
 
Levering
 

Levering af varer er som udgangspunkt ved vareindleveringen til køkkenet. Leveringen er gratis, når din ordre udgør et køb over kr. 2000,- Såfremt en ordre udgør et køb under kr. 2.000,00 pålægges ordren et leveringsgebyr på kr. 300,00, til dækning af transportomkostninger. Minumumsbestilling udgør kr. 1000,00.
 
Leveringsområde og leveringstid
 

Vi leverer som udgangspunkt på alle hverdage i hele Danmark (dog ikke på ikke-brofaste øer). Ved ordreafgivelsen er det muligt at anføre et 3 timers leveringsinterval, som Aarstiderne Engros A/S i videst muligt omfang bestræber sig på at imødekomme. Såfremt der ikke er personale tilstede hos den bestillende virksomhed i det valgte leveringsinterval, kan Aarstiderne Engros A/S’ leveringspersonale udstyres med nøgler/adgangskort til aftalte leveringssted, så leverancen ikke forhindres. Nøgle/adgangskort fremsendes til Aarstiderne Engros A/S på følgende adresse: Aarstiderne Engros A/S, Hammerholmen 9 - 11, 2650 Hvidovre.
 
Emballage
 

Varer fra Aarstiderne Engros A/S bliver leveret på paller og i plastkasser. Både paller og plastkasser er returemballage. Plastkasser faktureres på hver ordre med kr. 32,50 pr. kasse. Når plastkasser returneres, vil disse blive krediteret med kr. 29,50 pr. kasse. Regnskabet for returemballage varetages af Aarstiderne Engros A/S og føres på grundlag af retursedler.
 
Betalingsbetingelser
 

Betalingsbetingelser er løbende uge + 14 dage.


Vil du være kunde?Din konto

Husk mig til næste gang